Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar

Magazijnmedewerker bij KOMBI Bouwmaterialen

Kom jij ons team versterken als magazijnmedewerker?

Hou(d)t jij van werken in een magazijn dat vol staat met bouwmaterialen? Vind jij het belangrijk om naast hard te werken ook hard te kunnen lachen? Wie weet zou een baan bij KOMBI Bouwmaterialen jou dan wel heel goed staan. Een familiebedrijf waar onze medewerkers nog steeds het verschil maken voor onze klanten. Iets voor jou?

Vacature magazijn KOMBI

Wij zijn op zoek naar een ‘magazijnmedewerker’ die:

  • Die het leuk vindt om met mensen te werken. Je bent vaak het eerste aanspreekpunt voor onze klanten in het afhaalmagazijn of voor leveranciers die bouwmaterialen komen lossen;
  • De belangrijkste schakel is in het proces van alle orders. Daarbij hoor je de orders goed te controleren, voordat je ze verwerkt;
  • Fysiek werken niet erg vindt. Dagelijks moeten er verschillende vrachtwagens geladen en gelost worden!
  • Orders goed inpakt voordat ze de vrachtwagen op gaan;
  • De hele dag door het magazijn racet op zijn of haar heftruck om te controleren of alles goed gaat, om te kijken of je klanten kunt helpen en of het magazijn er netjes uitziet.

Vraag je je nog af waarom je bij KOMBI Bouwmaterialen moet solliciteren? Nou:

  • Je komt te werken in een magazijn waar enkel dagdiensten gedraaid worden en waar je heel af en toe op de zaterdag ingepland wordt. Bij KOMBI Bouwmaterialen werken we graag aan langdurige samenwerkingsverbanden met leveranciers, maar ook met collega’s. Bij goed functioneren bieden wij je een contract voor langere tijd.
  • Je komt te werken in een familiebedrijf en supernieuw pand/magazijn, wat goed bereikbaar is vanuit onze regio. Daarnaast staat de hele dag koffie, thee, water, ranja en vers fruit binnen handbereik. Net voordat het weekend begint, drinken we graag nog een biertje en eten we wat uit de frituur.
  • Heb je geen ervaring in de bouwmaterialenhandel? Of nog geen ervaring op de heftruck? Geen probleem! Wij zijn bereid je alles te leren! (+heftruckcertificaat behalen en betalen)
  • Last but not least: Buikspierkwartier is niet meer nodig, je lachspieren worden overdag regelmatig getraind!

Over KOMBI Bouwmaterialen

KOMBI Bouwmaterialen bestaat al ruim 25 jaar met vestigingen in zowel Sint-Oedenrode als Uden. In 2018 opende KOMBI in Sint-Oedenrode al een nieuw pand en in 2022 is het nieuwe pand in Uden geopend.

Een echt Brabants bedrijf. Met een vast team van in totaal zo’n 45 collega’s worden iedere dag weer met een grote glimlach de mouwen opgestroopt. Groothandel in bouwmaterialen, met een afzetgebied in een grote ring rondom Eindhoven, Nijmegen, ’s-Hertogenbosch.

Er wordt gewerkt in een fijn team met verschillende collega’s die al vele jaren bij ons werkzaam zijn. We werken dan ook met veel op maat afgestemde contracten, want over (bijna) alles valt te praten. In goede en slechte tijden zijn we er voor elkaar. Echte saamhorigheid! Een team dat toegankelijk, energiek en met veel enthousiasme werkt! Dat zorgt voor een dynamische en persoonlijke sfeer