Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar

KOMBI Bouwmaterialen Uden

‘Gewoon’ goed bouwmateriaal voor een goeie prijs. Daar kunnen wij bij KOMBI Bouwmaterialen Uden voor zorgen! Ben jij op zoek naar bouwmaterialen voor de ruwbouw, afbouw of verbouw? Dan hebben wij het juiste materiaal voor je. Wij hebben niet alleen de juiste bouwmaterialen voor je, maar kunnen je ook voorzien van het beste advies en als je erop zit te wachten een goeie mop.

Ons hoofdkantoor is gevestigd aan Jagersveld 35 te Uden. In Uden kun je zelf je materiaal ophalen door onze drive-through. Ben je niet in de gelegenheid om je materiaal af te halen, dan kunnen wij er ook voor zorgen dat jouw bestelde bouwmaterialen worden bezorgd op de door jouw doorgegeven locatie. Geen probleem! We denken graag met je mee!

Misschien ken je het pand nog van vroeger, toen er nog een grote IMABO spandoek hing. Later is dit omgedoopt naar KOMBI Bouwmaterialen, zoals we dit tegenwoordig kennen.

Voorkant pand KOMBI Bouwmaterialen Frontstraat

Waarom KOMBI Bouwmaterialen?

  • Super kwaliteit, goede prijs
  • Echte service
  • Betrouwbaar en eerlijk
  • Afspraak = Afspraak
  • Jong, snel en energiek

Wat is jouw bouwvraag?

Ben je op zoek naar binnenmuurstenen? Of wil je je dak gaan renoveren? Misschien ben je op zoek naar de juiste gevelbekleding voor jouw project. Hiervoor kun je allemaal bij KOMBI Bouwmaterialen terecht! Wij werken samen met de A-leveranciers op het gebied van bouwmaterialen. Wil jij meer weten over een bepaald product? Neem dan snel contact op met onze verkoopafdeling. De heren zitten klaar voor jouw telefoontje!

Wil je graag langskomen om in onze showroom te kijken, dan willen we je vragen om telefonisch of via de mail een afspraak te maken. Dan zorgen wij ervoor dat we alle tijd hebben om al je vragen te beantwoorden. Weet je al wat je nodig hebt? Dan kun je je bestelling ophalen, telefonisch doorgeven of via de mail!

Neem contact op met KOMBI Uden

KOMBI Bouwmaterialen Uden

Jagersveld 35
5405 BW Uden
Tel. (0413) 25 68 88
info@kombibouwmaterialen.nl

Voorkant Frontstraat KOMBI Uden
Vacature magazijnmedewerker
Ivo en Ellen magazijn KOMBI Bouwmaterialen
Vrachtwagen KOMBI Bouwmaterialen in magazijn