Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar
Dakpan oranje

Tijdelijke productiestop keramische dakpannen

Wij willen u graag informeren over de beslissing die is genomen door Nelskamp om de productie van keramische dakpannen tijdelijk stil te leggen. Dit als gevolg van de dramatische prijsontwikkeling van het gas en elektriciteit. Deze extreem hoge prijzen voor de energie-intensieve productie van gebakken dakpannen, zijn niet meer verantwoord te calculeren en mee te nemen in de prijsstelling.

Helaas is er nog geen zich op hoe lang de productiestop zal aanhouden. Hiervoor zal rekening gehouden worden met diverse externe factoren. Zodra er signalen zijn voor constructieve voortgang, zal daar direct op gereageerd worden en zal de productie weer opgestart worden.

De productie van betonnen dakpannen zal wel doorgang vinden, echter zijn we ook genoodzaakt om hier een prijsverhoging op door te voeren. Dit geldt voor zowel dakpannen als de hulpstukken met ingang van 1 oktober voor alle bestaande en nieuwe orders.

Wij zullen ons best doen om u zo goed en tijdig mogelijk te informeren, maar vragen ook om begrip voor deze vervelende situatie.

Terug naar overzicht

Geplaatst op 8 september 2022