Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag gesloten

Wij staan voor u klaar
Woonhuis Nuland project 1
Woonhuis Nuland project 2
Woonhuis Nuland project 3
Woonhuis Nuland project dakpannen
thumb-Woonhuis Nuland project 1
thumb-Woonhuis Nuland project 2
thumb-Woonhuis Nuland project 3
thumb-Woonhuis Nuland project dakpannen

Nieuwbouw woning

Nuland

Hier hebben wij bouwmaterialen mogen leveren! Dit keer een prachtige woning in Nuland. We hebben onder andere BIA blokken, gevelstenen, dakpannen en dakramen mogen leveren. De gevelstenen die hier gebruikt zijn, zijn de Wienerberger bronsgroen. Deze gevelsteen is net wat anders dan de standaard vormbak. De generfde structuur maakt deze steen extra bijzonder.

Voor dit werk is de dakpan ‘Verbeterde Holle’ van Monier gebruikt. Met de lichte golving zorgt de Verbeterde Holle voor een vertrouwd dakbeeld. Een rustige en harmonische uitstraling, wat ook terug is te zien in de foto’s.

Daarnaast hebben we diverse tuimelramen van Keylite mogen leveren. Deze zijn makkelijk schoon te houden en zijn vochtbestendig. Wist je dat alle Keylite dakramen zijn voorzien van ventilatie? Ook wanner het dakraam volledig is ingesloten en vergrendeld. Door een ingebouwde filter wordt ervoor gezorgd dat er alleen schone lucht de kamer binnenkomt. Dus altijd schone, frisse lucht en ook nog een aanvulling op een modern interieur! Het oog wil natuurlijk ook wat

Kom ook eens kijken bij:

Project nieuwbouw zeeland 1

Stoere nieuwbouwwoning

Ben jij op zoek naar de juiste combinatie tussen gevelsteen, dakpan en voegmortel? Bekijk dan eens dit project en laat je inspireren.

Woonhuis Heesch 3

Nieuwbouwwoning Heesch

Een nieuwbouwwoningen waar je een prachtige combinatie vindt tussen de gevelstenen en het hout. Daarnaast zijn prachtige dakpannen van Monier gebruikt. Bekijk snel meer!

Dakrenovatie Lent 6

Verduurzamen woningen Lent

Een ontzettend gaaf project om aan mee te mogen werken. Het verduurzamen van 161 (!) woningen in Lent. Van oude daken naar nieuwe dakpannen met zonne-energie!