Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar
Project nieuwbouw zeeland 1
Project nieuwbouw zeeland 2
Project nieuwbouw zeeland 3
Project nieuwbouw zeeland 4
Project nieuwbouw zeeland 4
Project nieuwbouw zeeland 6
Project nieuwbouw zeeland 7
thumb-Project nieuwbouw zeeland 1
thumb-Project nieuwbouw zeeland 2
thumb-Project nieuwbouw zeeland 3
thumb-Project nieuwbouw zeeland 4
thumb-Project nieuwbouw zeeland 4
thumb-Project nieuwbouw zeeland 6
thumb-Project nieuwbouw zeeland 7

Stoere nieuwbouwwoning

Zeeland

Wij hebben echt een ontzettend leuk vakgebied! Waarom? Omdat er zulke mooie projecten worden gemaakt met onze projecten. Wederom een prachtig project in Zeeland die we je niet willen onthouden.

Voor dit project is de Dresden geschaafd SP WF van Wienerberger Nederland gebruikt. In combinatie met de Nelskamp G10 matzwarte dakpan… WAUW! Een stoer, strak, maar ook chique effect. Wij zijn stiekem al een beetje verliefd geworden!

Niet alleen de combinatie met deze dakpan, maar ook de voegmortel levert een belangrijke bijdrage. Met een andere kleur voegmortel, kan de gevelsteen er direct heel anders uitzien. Voegmortel is een fijn betontype, wat je eenvoudig mengt met water. Het werkt gemakkelijk en zorgt voor een strakke afwerking van het metselwerk.

Ben jij ook op zoek naar de juiste combinatie tussen gevelsteen, dakpan en voegmortel? Onze adviseurs denken graag met je mee!

Kom ook eens kijken bij:

Dakdekking woonboerderij

Woning met rieten dak

Je houdt ervan of je vindt het niks, maar wij vinden een rieten dak echt prachtig! Hier een plaatje van een woning met een deels rieten dak.

Grondwerk project Ven Zelderheide 2

Bouwmaterialen voor grondwerk

Veel bouwmaterialen zijn niet meer zichtbaar als het project eenmaal klaar is, maar juist deze materialen zijn het meest belangrijk! Wij leggen graag een stevige basis.

Woonhuis Nuland project dakpannen

Woonhuis Nuland

Je ziet KOMBI Bouwmaterialen overal! Heel gaaf dat we op zoveel plekken bouwmaterialen mogen leveren. Bekijk hier dit prachtige woonhuis in Nuland!