Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar
Grondwerk project Ven Zelderheide 3
Grondwerk project Ven Zelderheide 4
Grondwerk project Ven Zelderheide EPS
thumb-Grondwerk project Ven Zelderheide 1
thumb-Grondwerk project Ven Zelderheide 2
thumb-Grondwerk project Ven Zelderheide 3
thumb-Grondwerk project Ven Zelderheide 4
thumb-Grondwerk project Ven Zelderheide EPS

Bouwmaterialen grondwerk

Ven Zelderheide

Verreweg de meeste bouwmaterialen zijn niet zichtbaar als het project eenmaal klaar is. Toch blijft het super belangrijk om een goede basis te leggen. Met de juiste ruwbouwmaterialen zorg je ervoor dat het ook nog eens heel prettig woont. Jij wilt toch ook een woning die goed geïsoleerd is en die nog lange tijd stevig blijft staan? Zo onwijs belangrijk, maar bijna onzichtbaar als het helemaal is afgewerkt.

Op deze foto is te zien dat er hard gewerkt wordt aan het leggen van de vloerisolatie. Hier wordt EPS vloerisolatie van Kingspan Unidek gebruikt. Deze platen zijn licht, ongevoelig voor vocht, gemakkelijk hanteerbaar en veilig in gebruik. Met BIA blokken is tot het peil gemetseld. De ruwe betonvloer kan bijna komen!

Benieuwd naar het eindresultaat? Wij ook!

Kom ook eens kijken bij:

Kapconstructie voorkant project Erp

Bijzondere kapconstructie in Erp

Ook leveren wij diverse bouwmaterialen in Erp. Zo heeft KOMBI Bouwmaterialen ook de materialen voor dit woonhuis mogen leveren. Kijk eens goed naar het dak en dan met name naar de constructie…

Langfomaat gevelstenen project Zeeland

Vrijstaande woning Brabant

Een plaatje van een woning als je het ons vraagt. Hier wordt gebruik gemaakt van prachtige dakpannen en gevelstenen van Wienerberger.

Dakbedekking project

Project dakpannen Gerwen

Hier een mooi project waar we alles wat met het dak te maken heeft, hebben mogen leveren. Benieuwd wat dat allemaal is geweest?