Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar

Bouwmaterialen Limburg

Welkom bij KOMBI Bouwmaterialen. Op deze pagina vertellen we je meer over wie wij zijn, wat we doen en wat we voor jou kunnen betekenen. KOMBI Bouwmaterialen is een bouwmaterialen groothandel en leveren ook bouwmaterialen in de regio Limburg. Voor ieder project, groot of klein, kun je bij zeker terecht. Dus ben je op zoek naar bouwmaterialen in Limburg, zoek dan vooral niet verder!

Bouwmaterialen Limburg

Assortiment bouwmaterialen

Wil je weten waar ons assortiment uit bestaat? Op de website proberen we je een zo goed mogelijk beeld te geven van de bouwmaterialen de je bij ons kunt aanschaffen. Een van onze voordelen is dat wij het alles onder een dak principe hanteren. Met andere woorden, voor alle bouwmaterialen in Limburg kun je zeker bij ons terecht. Wij werken samen met de A-leveranciers in de bouwwereld. Wij verzekeren de kwaliteit van onze ruwbouwmaterialen, hout- en plaatmaterialen, afbouwmaterialen, zeg maar gewoon eigenlijk ons complete assortiment.

Leveren bouwmaterialen Limburg

Met twee vestigingen en een centrale ligging kan KOMBI Bouwmaterialen ook gemakkelijk bouwmaterialen in Limburg leveren. Onze chauffeurs rijden regelmatig richting Limburg. Hoe groot de puzzel ook is, wij doen ons best om de door jouw bestelde materialen op de afgesproken tijd op de afgesproken plaats te leveren.

Bouwmaterialen Limburg bekijken

Wist je dat je in onze showrooms in Uden en Sint Oedenrode een groot deel van onze bouwmaterialen kunt bekijken? Dat bedoelen we met alles onder een dak. Beide locaties beschikken over een afhaalcentrum, profshop en showroom. In de showrooms kun je de onder andere het volgende bekijken:

Wil jij een kijkje komen nemen? Dat kan! Wel is het handig om een afspraak te maken, zodat wij een van onze collega’s vrij kunnen maken om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.