Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar
Maak kennis met Johnny de Bruyn

Maak kennis met – Johnny de Bruyn

Deze week hebben we Johnny mogen interviewen: onze enthousiaste vrachtwagenchauffeur én allround vrijwilliger! Of hij nu onderweg is met de vrachtwagen of bezig is met een van zijn vele vrijwilligersactiviteiten, Johnny staat altijd klaar voor anderen. Benieuwd hoe hij bij KOMBI terechtkwam en wat hem naast rijden nog meer bezighoudt? Lees snel verder!

Bij KOMBI Bouwmaterialen werken we met een enthousiast team en één van die toppers is Johnny. Sinds september 2021 is hij bij ons aan de slag als vrachtwagenchauffeur. Hoe dat is gegaan? Johnny zag de vacature op Facebook voorbijkomen, terwijl hij eigenlijk helemaal niet op zoek was naar een nieuwe baan. De advertentie sprak hem echter zó aan dat hij er een opmerking over maakte. Een paar berichten later zat hij aan de koffie met Ellen. En de rest is geschiedenis!

Johnny woont in het gezellige Handel, samen met zijn vrouw en twee kinderen, een zoon en een dochter. Voor Johnny is vrachtwagenchauffeur zijn niet alleen werk, maar ook zijn passie. Al vanaf zijn 19e zit hij achter het stuur en met nog evenveel plezier als op de eerste dag. Hij geniet vooral van de complimenten van onze klanten. “Als je hoort dat ze blij zijn met je service, dan geeft dat gewoon energie,” zegt hij met een glimlach. Wel heeft hij soms moeite met de haastigheid op de weg, maar daar laat hij zich niet door uit het veld slaan.

Alsof dat nog niet genoeg is, is Johnny ook behoorlijk actief in het verenigingsleven van Handel. Zo is hij al jaren scheidsrechter op de voetbalvelden, samen met een clubje mannen die om beurten de fluit ter hand nemen. Daarnaast is hij van september tot december druk met het Sinterklaascomité. Samen met een team vrijwilligers regelt hij alles: van de intocht tot de huisbezoeken in het dorp. En dan hebben we het nog niet eens gehad over zijn rol bij de lokale toneelvereniging, waar hij met een groep vrijwilligers de decors bouwt voor de voorstellingen in het openluchttheater.

Daar stopt het vrijwilligerswerk van Johnny niet! Elk jaar zorgt hij bij het festival Harmony of Hardcore in Erp samen met zijn maat voor de gemoedelijke sfeer als onderdeel van het ‘sfeerbeheerteam’. “Zaterdag hard werken, zondag een biertje op 7th Sunday – dat is de ideale balans,” aldus Johnny.

Als er dan nog een gaatje in zijn agenda is, trekt hij er graag op uit met zijn vrouw, de hond en een goede wandeling, of ze gaan samen naar het theater. Maar ook is Johnny ook graag thuis, genietend van het gezinsleven. Maar eerlijk is eerlijk, één van zijn favoriete hobby’s is toch wel op de bank in slaap vallen, volgens Carlien! Samen met het gezin lekker op vakantie, waarbij Frankrijk favoriet is. Een ander leuk uitje wat ieder jaar op de planning staat is het vriendenweekend.

Dus de volgende keer dat je een KOMBI-vrachtwagen langs ziet rijden, geef Johnny gerust een vriendelijk knikje. Grote kans dat hij met een glimlach terugzwaait, want deze man houdt van zijn werk en van mensen blij maken!

Terug naar overzicht

Geplaatst op 11 oktober 2024