Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar
Maak kennis met Sem van Berlo

Maak kennis met – Sem van Berlo

Deze week zetten we Sem in de spotlight, een voormalig weekendheld die inmiddels niet meer weg te denken is! Met een tussenjaar voor de boeg heeft Sem zich volledig gestort op het magazijn en de inkomende goederen. Hoe hij hier terechtkwam en wat hem drijft? Lees snel verder!

Sem begon zijn KOMBI-avontuur in de zomer van 2023, toen hij als weekendheld in het magazijn aan de slag ging. aar was hij druk bezig met het klaarmaken van vrachten en hij had al snel zijn draai gevonden. Na de zomerperiode besloot hij een nieuwe uitdaging aan te gaan en de PABO te proberen. Een half jaartje studeren later kwam hij erachter dat het toch niet helemaal zijn ding was. En tja, waar ga je dan naartoe als je twijfelt? Juist, terug naar KOMBI! Sem pakte zijn werk in het magazijn weer op, dit keer bij de inkomende goederen. Zo kan hij een jaartje rustig nadenken over zijn toekomst en welke studie hem écht blij maakt.

Maar buiten het magazijn is Sem zeker niet stil te krijgen. In zijn vrije tijd is hij altijd in voor een feestje of een gezellig dagje uit met vrienden. Een festival hier, een middagje PSV in het stadion daar – als het maar druk en gezellig is, zit Sem helemaal op zijn plek. Voetbal is dan ook een grote passie. Niet alleen om naar te kijken, maar ook om zelf te doen. Twee keer per week staat hij op het trainingsveld en op zaterdag strijdt hij vol enthousiasme mee tijdens de wedstrijden van zijn team bij Odiliapeel.

Sem is ook gek op vakanties, en het liefst gaat hij ieder jaar twee keer weg. Eerst een trip met zijn vrienden, wat voor hem zonder twijfel de mooiste weken van het jaar zijn. Lekker ontspannen, biertjes drinken en lol trappen – dát is voor Sem het ultieme vakantiegevoel. Daarna gaat hij nog met zijn ouders mee naar de camping. Want ook daar is het altijd gezellig en weet Sem er een leuke tijd van te maken.

En hoewel hij momenteel nog op zijn scooter naar KOMBI toert, is hij inmiddels druk bezig met rijlessen. Het duurt dus niet lang meer of je ziet hem vrolijk in zijn auto aankomen. Een nieuwe fase die hij vol enthousiasme tegemoet gaat!

Sem is niet alleen een lachebek en iemand die altijd in is voor gezelligheid, maar hij heeft ook een serieuze en behulpzame kant. Hij houdt van een goed gesprek, staat altijd klaar om te helpen en is gewoon een fijne collega om erbij te hebben. Je kunt op hem rekenen. Oh, en nog een leuk weetje: Sem is stiekem een kei in hoofdrekenen! Dat komt vast goed van pas in het magazijn 😉

Zijn favoriete vakantieland? Dat is zonder twijfel Kroatië. Zet hem daar neer met een biertje in zijn hand en vrienden om zich heen, en je hoort hem niet klagen! Dat is Sem, een topper op en naast de werkvloer, en we zijn blij dat hij weer bij ons terug is!

Terug naar overzicht

Geplaatst op 20 september 2024